Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma

Felvételi előkészítő tanfolyamok a Boronkayban

2018-09-06 17:18:00

Tájékoztató a Boronkayban szervezett

felvételi előkészítő tanfolyamról

 

A tanfolyamokat az iskola matematika és magyar tanárai tartják. A szerevezést nem a Boronkay, hanem az Észak Pest Megyei Tehetségfejlesztő Központ végzi.

A tanfolyam egyik célja az, hogy az általános iskolában tanult matematika és magyar nyelvi tananyagot a középiskola kívánalmai szerint átismételjük. A másik cél az, hogy felkészítsük a diákokat a központi írásbeli felvételi vizsgára

A foglalkozásokat heti egyszeri alkalommal du. 14.30 órától 16.00 óráig tartjuk 10-15 fős csoportokban a január 19-én tartandó központi írásbeli felvételi vizsgáig. (9 foglalkozás a matematika, 4 foglalkozás a magyar. Amennyiben van elég jelentkező, akkor szerdán vagy csütörtökön 16.00 órás kezdéssel is indítunk csoportot) A jelentkezéshez kérjük, hogy az alábbi linken megjelenő űrlapot töltsék ki!

https://docs.google.com/forms/d/1h3zkUce_6VKpzHf6pmIMvAVnmQlZSAUeAn5QjY1QkmI/edit?usp=sharing
 

A tanfolyam tandíját 14 000 Ft-ot - amely tartalmazza a matematika és a magyar nyelvi feladatlapok árát is - a beiratkozásnál kell befizetni.

A beiratkozás

helye: iskolánk Tanüzeme (Vác, Kossuth tér 1.),

időpontjai: Szeptember 25. és Szeptember 26. 14.30-16.00 között.

(Akinek ezek az időpontok nem alkalmasak, az keresse a szervezőt a megadott elérhetőségek valamelyikén.)

Keddi, szerdai és csütörtöki csoportok indulnak, az igényeknek megfelelően, szintén a Tanüzemben Első foglalkozás október első hetében. 2-án a keddi, 3-án a szerdai, 4-én a csütörtöki csoportoknak.

 

Cs. Nagy András (szervező)

email: csnagy.andras@freemail.hu

tel: 30/529 2012