Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Matematika előkészítő tanfolyam (Frissítés!)

2020-11-16 10:41:00

Örömmel értesítjük a tanfolyamon résztvevő diákokat, hogy a Művelődési Ház bezárása után sikerült új helyet találnunk, így a tanfolyamokat folytatni tudjuk!

A foglakozások az előre kiadott ütemezésnek megfelelően folytatódnak, a kiesett foglalkozást decemberben pótoljuk.
Egy csoportnál sajnos meg kellett változtatnunk a foglalkozás időpontját. Ez az 5. csoport (Szerdán a  11-es teremben működő csoport. Tamás Angéla, ill. Dr. Behányi Rita tanárnő csoportja) Nekik az új időpont pénteken 15:30-17:00 lesz. Kérem, hogy ebből a csoportból, ha valakinek semmiképpen nem jó ez az időpont, akkor keressen meg, hogy megbeszéljük továbbiakat!
A múlt héten bejelentett intézkedések miatt szombaton 9:00-10:30 között új csoportot indítunk, hogy a nagyobb létszámú csoportok tanulói létszámát csökkenthessük. Ebbe a csoportba várunk azok közül 4-4 diákot, akik a szerdai, ill. csütörtök 16:00-17:30-as csoportokba járnak (őket megkérjük, hogy jelezzenek vissza a héten a foglalkozás alatt!), illetve azokat, akik az 5-ös csoportba jártak, de nem jó nekik a pénteki nap. (Ők a megadott telefonszámra küldjenek egy sms-t („NÉV+5. csoport, SZOMBAT” szöveggel)
Természetesen megértjük azokat, akik a járványhelyzet fokozódása miatt úgy döntenek, hogy nem vesznek részt a továbbiakban a foglalkozásokon. Reméljük, hogy nekik is sikerül önállóan felkészülniük a felvételire!
A foglalkozás új helyszíne a Dr. Csányi László krt. 16.-nál található Kormányablak (volt CEMÜ székház) mögött van (lásd a térképet!) Kérem, hogy mindenki a kiírt időpontban jelenjen meg, mert a beengedés csak együtt lehetséges.)

Cs. Nagy András (0630/5292012)