Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Nagy meccseken dőlt el az idei Bernáth Kupa sorsa

2017-10-25 09:28:00

A váci középiskolák szinte mindegyike képviseltette magát az idei Bernáth Kupán, az október 12-13-án megrendezett bajnokságon. Hét csapat mérte össze, rátermettségét, tudását, csütörtökön a fiúk, pénteken pedig a lányok versenghettek a kupáért.

A Bernát Kupát immár 13. éve rendezi meg a házigazda kereskedelmi iskola, akiknek a fiúk csütörtöki mezőnyében mindig keményen kell megküzdeniük a riválisokkal az első pozícióért, hiszen évről évre az esélyesek közé szokták sorolni a mi iskolánkat és a Madáchot is.

Pénteken aztán a lányokra került a mez és ők sem adták olcsón a kaput. Szabó Ferenc, a Bernáth Kálmán Református iskola testnevelő tanára így nyilatkozott az ESTV Híradójának: „Ez egy olyan esemény, amit a városban példaértékűnek tartok és szeretném, ha minél több ilyen lenne, ha minél több iskola tudna más sportágban is ilyesmit rendezni, ahol a város középiskolás diákjai találkoznak, együtt vannak, jót szurkolnak és sportolnak közösen.” 

A boronkays lánycsapat

A csütörtöki mérkőzések során a fiúk közül a Madách csapata nyerte meg az idei kupát, a második lett a boronkays csapatunk, harmadik helyen pedig a Keri végzett. Pénteken a lányok közül a Piaristák csapata rúgta a legtöbb gólt, második helyezést ért el a Madách, s a dobogó harmadik helyére kerültek fel a mieink. 

Felnőtt csapatunk a szintén pénteken megrendezett városi bajnokságon a 2. helyet szerezte meg.

A boronkays tanárcsapat


Bernáth Kupa - fiú, Pásztor Csenge fotói

Bernáth Kupa - fiú, Prohászka Bianka fotói

Bernáth Kupa - lány, Bíber Bolond fotói

Bernáth Kupa - lány, Prohászka Bianka fotói

Tanárfoci, Adámy fotói

Tanárfoci, Recski János fotói