Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Gólyatábor 2023

2023-09-04 12:03:00

A Boronkayban 2023-ban is megrendezésre került a kétnapos gólyatábor. A késő augusztusi időpontot nagy felkészülés előzte meg, amit a diákönkormányzat tagjai nagyon ügyesen elvégezték.

Az új tanulók a keddi nap reggelén az iskolába érve még nem tudták mennyi élmény és program vár rájuk. A pólók kiosztása után megismerkedtek egymással és az iskola épületével. A vetélkedő és a sárkányhajózás alatt egységes erővel szurkoltak és küzdöttek az osztályok. Megerősödött az összetartást, ami sokszor nevetésbe és egymás bíztatásába csapott át. Egész nap hangos volt a nevetéstől és az indulóktól, amiket boldogan kiáltottak az osztályok. A jóhangulathoz hozzátársult az elmaradhatatlan esti tábortűz, ahol sok ismert dalt zengett együtt a teljes gólya csapat. 

Másnap reggel a tornát kisebb lelkesedés ért, de tisztességgel végig csinálta mindenki. A délelőtt drónozással és táncos vetélkedővel telt. Itt mutatkozott meg csak igazán, az összetartást, kreativitás és kitartást. Mindenkinek sikerült egy szenzációs produkcióval zárni a tábort, majd a boldog diákok nagy mosollyal távoztak az iskola épületéből. Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részt vett a szervezésben és a tábor lebonyolításában. Külön köszönet a fotósoknak és a videósoknak a vidám pillanatok megörökítésében. Reméljük mindenki élményekkel gazdagon ment haza!

További fotók: https://boronkay-my.sharepoint.com/golyatabor
Gólyatábor videó: https://www.youtube.com/boronkay_golyatabor