Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Kádi 2023

2023-06-22 12:56:00

Iskolánk egyik legjelentősebb diákéletet érintő eseménye a KÁDI-napok, ahol a 11-es osztályok mérhetik össze tudásukat filmezésben, sportokban és táncban.

A Kádi-jelölés leglátványosabb epizódjára, a bevonulásra idén június 15.-én került sor. Az idei KÁDI is izgalmasan telt, a filmkészítés sok osztályban nehezen ment, de végeredményben élvezhető kisfilmek születtek, és nagyon jó hangulat alakult ki a forgatások alatt, sokat nevettünk, és új tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. Ebben az évben nagyon sok energiát fektettek az osztályok a közösségi média oldalakba (instagram), nagyon sok vicces kép és videó megtekinthető a kádik oldalain. Természetesen idén sem maradtak el az osztályok által szervezett nyereményjátékok, minden osztály nagyon igyekezett szórakoztatni az iskola alsóbb éves diákjait és dolgozóit, hogy elnyerjék a szavazatukat.


Az idei KÁDI-nap fergeteges buli volt, lélegzetelállító standokkal, zenével fűszerezték meg idén a Boronkay udvarát a 11.-esek. A bevonulásokra ebben az évben is rengeteget készült mindenki, emlékezetes táncokat láthattunk. Az osztályok jelmezekbe öltözve, vagy egyenpólójukban adták elő a műsorszámokat, melyek végén minden KÁDI jelölt szólt néhány szót a közönséghez, győzködve őket, hogy miért rá szavazzanak. Az előadások végén négy tagú zsűri értékelte a produkciókat, majd összevetve a szavazatokat a sport és film eredményekkel, győztest hirdettek. A 2023-as KÁDI-t végül Kovács és a 11.G nyerte, ők kapták tehát a gyönyörű csokoládés tortát és az oklevelet. Végezetül, mint minden évben, a KÁDI után idén is hatalmasat buliztunk az aftereken.

Kovács Marcell (11.G)


További képek itt.