Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Pályaválasztási kiállítás - 2022

2022-11-15 12:48:00

November 3-án és 4-én közel 1200 látogató diák érkezett, hogy megismerje a VSZC-hez tartozó iskolák 2023/2024-es tanévre tervezett szakmai képzéseit.


A kiállítók között minden ágazatunkkal képviseltük iskolánkat. Az előző évekhez hasonlóan izgalmas interaktív bemutatókkal készültünk, hogy ne csupán szóban adhassuk át a képzéseinkkel kapcsolatos információkat, hanem az egyes szakmák szépségeit és érdekességeit is bemutathassuk. 
 


A pályaválasztás a nyolcadikos diákok számára az élet első jelentős döntése, hisz hatással van későbbi életútjukra. Ebben a döntésben nyújt segítséget számukra az általunk szervezett kiállítás, és az egyes szakmai bemutatók révén remélhetőleg rálelnek a képességeiknek és érdeklődésüknek megfelelő szakmai irányra. Segíthetünk abban, hogy jó iskolát választhassanak továbbtanulási céllal. Iskolánkban sokféle, piacképes szakmát tanulhatnak a diákok, ám emellett sokszínű, vidám programok is várják őket szinte minden tanévben.

 

Reméljük, hogy  a kiállításon sok-sok általános iskolás kapott kedvet ahhoz , hogy a jövőben Boronkay-s diákként alapozza meg sikeres jövőjét! 


Az eseményen készült fotókért köszönet Horti-Nagy Bálintnak!

A VSZC oldalán található beszámoló itt tekinthető meg.