Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma

Jelentkező 13. és 14. évfolyamos tanulóink figyelmébe!

Technikusképzésünk minden 13. és 14. évfolyamára jelentkező tanulójának 2017. augusztus 2-án szerdán 800 – 1200-ig a Kossuth tér 1.sz alatti Tanüzemben személyesen be kell iratkoznia a szakképzésre. Akadályoztatása esetén ezt a szülő, gondviselő, vagy osztálytárs is megteheti.

A beiratkozáshoz a következők szükségesek:

  • érettségi bizonyítvány
  • középiskolai bizonyítvány
  • 3000 Ft iratkozási költség
  • diákigazolvány igényléséhez szükséges NEK adatlap (ezt az Okmányirodában kell igényelni, az igényléshez csak személyi igazolvány és lakcímkártya szükséges)
  • iratkozási lap kitöltése a helyszínen
  • tanulószerződés megkötése – ehhez szükségesek: személyi igazolvány, lakcímkártya, bankszámlaszám (bankszámla kivonat), adóazonosító jel (adókártya) 
A 14. évfolyamra (egy éves képzések) beiratkozott tanulóknak szeptember 4 – szeptember 15. között összefüggő termelési gyakorlaton, vagy intenzív oktatási heteken kell részt venniük. A gyakorlat elvégzése kötelező, helyét az iskola központilag intézi. A beosztást mindenki a tanévnyitón fogja megtudni. 
 
A 13. évfolyamosok (két éves képzések) részére a tanítás szeptember 1-jén kezdődik, a tanévkezdési tudnivalókat a tanévnyitón ismertetjük.
 
A tanévnyitó időpontja és helye: 2017. szeptember 1. péntek 1200, Tanüzem. (Kossuth tér 1.)

Vác, 2017. március 16.   

                       Fábián Gábor                                 Dian János

                           igazgató                          műszaki igazgatóhelyettes