Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Frissítés!


Örömmel értesítjük a tanfolyamon résztvevő diákokat, hogy a Művelődési Ház bezárása után sikerült új helyet találnunk, így a tanfolyamokat folytatni tudjuk!

A foglakozások az előre kiadott ütemezésnek megfelelően folytatódnak, a kiesett foglalkozást decemberben pótoljuk.
Egy csoportnál sajnos meg kellett változtatnunk a foglalkozás időpontját. Ez az 5. csoport (Szerdán a  11-es teremben működő csoport. Tamás Angéla, ill. Dr. Behányi Rita tanárnő csoportja) Nekik az új időpont pénteken 15:30-17:00 lesz. Kérem, hogy ebből a csoportból, ha valakinek semmiképpen nem jó ez az időpont, akkor keressen meg, hogy megbeszéljük továbbiakat!
A múlt héten bejelentett intézkedések miatt szombaton 9:00-10:30 között új csoportot indítunk, hogy a nagyobb létszámú csoportok tanulói létszámát csökkenthessük. Ebbe a csoportba várunk azok közül 4-4 diákot, akik a szerdai, ill. csütörtök 16:00-17:30-as csoportokba járnak (őket megkérjük, hogy jelezzenek vissza a héten a foglalkozás alatt!), illetve azokat, akik az 5-ös csoportba jártak, de nem jó nekik a pénteki nap. (Ők a megadott telefonszámra küldjenek egy sms-t („NÉV+5. csoport, SZOMBAT” szöveggel)
Természetesen megértjük azokat, akik a járványhelyzet fokozódása miatt úgy döntenek, hogy nem vesznek részt a továbbiakban a foglalkozásokon. Reméljük, hogy nekik is sikerül önállóan felkészülniük a felvételire!
A foglalkozás új helyszíne a Dr. Csányi László krt. 16.-nál található Kormányablak (volt CEMÜ székház) mögött van (lásd a térképet!) Kérem, hogy mindenki a kiírt időpontban jelenjen meg, mert a beengedés csak együtt lehetséges.)

Cs. Nagy András (0630/5292012)
 


 Jó hírként tudatjuk, hogy bár iskolánk továbbra sem fogadhat általános iskolás diákokat, a Madách Imre Művelődési Központ helyet tud adni a tanfolyamunknak.

Amennyiben a koronavírus-helyzet fokozódása azt eredményezi, hogy néhány alkalmat el kell halasztanunk, úgy a pótlásukra csak hétvégéken kerülhet sor. Mivel jelenleg nem garantálható, hogy mind a 13 alkalom megtartható, így a beiratkozásnál nem kérjük a teljes díjat, hanem csak első részletként 10 000 Ft-ot. Ha minden reményeink szerint alakul és nincs szükség leállásra, akkor a második részletet az utolsó novemberi foglalkozásra kérjük majd elhozni. Minden más eshetőségre próbálunk idejében reagálni és a megadott email címen értesítést küldünk a tanfolyam résztvevőit.

 Amennyiben a foglalkozások egy része elmarad, úgy a díjat természetesen arányosan csökkenteni fogjuk.

A google-kérdőív kitöltését nyugodtan végezzék el, hiszen ezzel csak egy előzetes felmérésben segítenek a csoportbontáshoz, az első foglalkozásig még nyugodtan visszamondható minden.

Beiratkozás       helye:              Madách Imre Művelődési Központ (6-os terem)

                          időpontja:       2020. szeptember 29. 15:00-17:00

(Akinek ez az időpont nem alkalmasak, az keresse a szervezőt a megadott elérhetőségek valamelyikén.)

 

Tájékoztató a Boronkayban szervezett

felvételi előkészítő tanfolyamról

A tanfolyamokat az iskola matematika és magyar tanárai tartják. A szervezést nem a Boronkay, hanem az Észak Pest Megyei Tehetségfejlesztő Központ végzi.

A tanfolyam egyik célja az, hogy az általános iskolában tanult matematika és magyar nyelvi tananyagot a középiskola kívánalmai szerint átismételjük. A másik cél az, hogy felkészítsük a diákokat a központi írásbeli felvételi vizsgára

A foglalkozásokat heti egyszeri alkalommal du. 14.30 órától 16.00 óráig tartjuk 10-15 fős csoportokban a január 19-én tartandó központi írásbeli felvételi vizsgáig. (9 foglalkozás a matematika, 4 foglalkozás a magyar. Amennyiben van elég jelentkező, akkor 16.00 órás kezdéssel is indítunk csoportot) A jelentkezéshez kérjük, hogy az alábbi linken megjelenő űrlapot töltsék ki!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfniCbHO3TJCmqD7PdyEFoO8dMu3VWsYD-ow7J44YbykDZ1Xg/viewform?usp=sf_link

A tanfolyam tandíját 20 000 Ft-ot - amely tartalmazza a matematika és a magyar nyelvi feladatlapok árát is - a beiratkozásnál kell befizetni.

A csoportfoglalkozások helyszíne szintén a Tanüzem lesz. Első foglalkozás október 6-én a keddi, 7-én a szerdai,  8-án a csütörtöki csoportoknak.

 

Cs. Nagy András (szervező)

email:        csnagy.andras@freemail.hu

tel:             30/529 2012