Frissítve: 2017.07.24. 15:21:54
„A tudás hatalom“ - F. Bacon

Belépési nyilatkozat

Kedves Barátunk, volt Iskolatársunk!

 
A Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium nyugállományú tanárai, valamint öregdiákjai nevében fordulunk Hozzád azzal a kérésünkkel, hogy segíts a BORONKAY BARÁTI KÖR felújításának megszervezésében.
 
Boronkay György tanítványai és tisztelői közül néhányan elhatároztuk, hogy kezdeményezzük a BORONKAY BARÁTI KÖR felújítását. Szeretettel hívunk a  baráti körbe mindenkit, aki valaha a tanár úr tanítványa volt, és azokat is, akik korábban vagy a későbbi időben végeztek az iskolánkban, akár nappali, akár esti-levelező tagozaton. Hívjuk azokat, akik magukban hordják az iskola szeretetét, és egy kicsit még mindig az iskolához tartozónak érzik magukat. Várjuk mindazokat, akik valami keveset tenni is szeretnének a régi iskolájukért, akik elfogadják és támogatják a BBK céljait és tevékenységét.
 
Amit kérünk Tőled:
1.   Ha időd engedi, vegyél részt az iskolában szervezett BBK rendezvényeken (találkozók, Szent György-napi ünnepségek, nyugdíjas találkozók, egyéb összejövetelek),
2.   a fenti programokat ismertesd volt iskolatársa(i)ddal,
3.   írd meg nekünk annak az osztálytársadnak a nevét és elérhetőségét, aki az érettségi találkozóitokat szervezi, hogy címjegyzékeinket bővíthessük,
4.  a BORONKAY BARÁTI KÖR tagjainak adatbázisa az alábbi belépési nyilatkozat adatai alapján készül.

Jelentkezés a Boronkay Baráti Kör (BBK) tagjai sorába – űrlappal

 
Áttanulmányoztam a BBK Működési Rendjét. Vállalom az éves támogatási hozzájárulás (ennek összege: 2000Ft/év) befizetését! 
 
Alulírott kérem felvételemet a Boronkay Baráti Körbe:
 

 

 

Jelentkezés a Boronkay Baráti Kör (BBK) tagjai sorába – postai úton

A jelentkezést a lenti dokumentum kitöltésével is megteheted, azt juttasd el hozzánk. 
 
    levélcím: 2600 Vác, Németh László u. 4-6., 
    e-mail: boronkay@vac.hu, 
    fax: 27/315-093
 

 

Programnaptár

Híreink

2015.01.25. | 17:18
Weboldal készítés