Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Kedves Öregdiákunk, volt Iskolatársunk!

Örömmel és szeretettel keresünk fel Téged, abban a reményben, hogy levelünk Rád talál.

 
E levél aláírói nevelői hivatásuknak tekintik egykori diákjaik, iskolatársaik kapcsolati hálózatba állítását, hiszen csakis emberi közösségekben válhat emberré az ember. A diákjainkból kialakult közösség olyan érték, melynek megőrzésére érdemes gondot fordítani az érettségi után is. Jelenleg mintegy 70-80 öregdiákunk tagja a Boronkay Baráti Körnek, melyet Veled és segítségeddel szeretnénk jelentősen bővíteni. Egy nagy létszámú civil szervezet ugyanis hatékony támogatást tud nyújtani az iskola szakmunkájához, de a „védernyő” szerepét is vállalhatja bizonyos szituációban.
 
A mi célunk pedig az, hogy felkeressük volt diákjainkat, és elősegítsük azt a lehetőséget, hogy az élő közösség kialakításával öregdiákjaink újra egymásra találhassanak. (Céljainkat és tevékenységünket megtalálod a honlapunkon.) 
 
Mi az, amire kérünk?
 
1.
Ha úgy döntesz, hogy belépsz a Boronkay Baráti Körbe, (BBK) kérünk, hogy a csatolt belépési nyilatkozatot levélben, vagy e-mailen mielőbb juttasd el hozzánk, hogy a következő hírlevelet elküldhessük. 
 
2.
Ha van egy vagy néhány volt osztálytársad, akinek lak-, ill. e-mail címét ismered, kérünk, hogy írd azt meg nekünk, hogy őt is felkérhessük a csatlakozásra. 
 
Boldog új évet kívánva, barátsággal köszönt: 
 
Vác, 2013. január 14.
 
 
Ujvári István
A BBK tiszteletbeli elnöke
 
Fábián Gábor
az iskola igazgatója

 


Mellékletek: