Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Meghívó: Rómeóm, Júliám - színházi előadás

2023-02-22 10:22:00

Szeretettel invitálunk a Váci Dunakanyar Színházba, a Boronkay Színtársulat - Rómeóm, Júliám c. előadásaira. Jegyek kaphatóak a színház jegypénztárában és online!


Rómeóm, Júliám

Szerelem. Mert Rómeónak és Júliának ez adatik meg, a mámoros, a végzetes. A Capuletek és a Montague-k világában, a tilalmak labirintusában bolyong a két fiatal, hiába nyújt nekik segítő kezet a dada és Lőrinc barát, sorsuk egymásba fonódva megpecsételődik. E szerelem hosszú ujjai megérintik szemünket, lábunkba táncot varázsolnak, mondatokat fűznek az ajkunkra. És ebből készült ez az előadás.

Szereplők: Bihary Gergely, Csalár Csenge, Csépai Anna, Dudás Botond, Gödri Dani, Halász Gergő, Horváth Emese, Isztujka Dávid, Kónya Blanka, Muka Levente, Nagy-Hajzsel Emma, Szamosvölgyi Zita, Tőrös Barna, Varju Emese, Varsányi Hanga, Vatai-Frey Rebeka.

Közreműködők: Tóth Bori (hangtechnika, rendezőasszisztens), Nyikonyuk Gergő, Baráth Benedek és Horti-Nagy Bálint (videó és fénytechnika), Bihary Gergely (zene), Bogdán Anna (mozgás), Szamosvölgyiné Heininger Noémi és Halász Zsolt (jelmez).

Színpadra rendezte: Váradi Ágnes

Az előadás 80 perc szünet nélkül.

A jegy ára: 750 Ft.


https://www.youtube.com/watch?v=wUoNpEMvC3A