Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Jótékonysági kiállítás Fábián Gábor javára

2022-06-01 10:15:00

2022. május 14. és június 16. között rendezik meg azt a jótékonysági kiállítást, melynek bevételeit Fábián Gábor igazgató úr javára ajánlották fel a szervezők. Az eseménynek a váci Rubra étterem ad otthont. A kiállított munkák között rézkarc, tűzzománc, aquarell, tusrajz, olaj, varrás technikával készült alkotások találhatók, de vásárolhatók fotók, plüssök, bizsuk, illetve régi folyóiratok is. A kiállítók és felajánlók sorában van többek közt Szilágyi Lajos, Zubovits Györkös Erzsébet, Pálinkó István, Chikánné Sarodi Judit, Czadró Katalin és Kuruczné Paál Mária.



A kiállítás hétfő kivételével naponta 11 és 22 óra között látogatható. Az alkotások „becsületkasszás” megvásárlásából befolyt összeget személyesen adják majd át Fábián Gábornak egy záróünnepség keretében, melyre mindenkit nagy szeretettel várnak!

A záróünnepségre 2022. június 14-én 17 órakor kerül sor az étteremben (Rubra Art Lounge – Vác, Csányi krt. 52.). A rendezvény fellépői lesznek Csűry Lajos zenekari művész – zenetanár, Imre Roland színművész és a Boronkay diákjai.

Látogassanak el a kiállításra!