Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Vác Város Kiváló Diákja kitüntetés

2010-11-22 10:00:00
Vác Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptemberi ülésén került sor az 1996 óta évenként odaítélt Vác Város Kiváló Diákja kitüntetés átadására. Elismerésben részesült: Coppage Lea Karen, Fehér Lili, Flamich Gergely, Nagy Göde Fruzsina, Takács Péter, Vasvári Péter, Csillag Zsófia, Ferencz Mónika, Király Eszter, Lakatos Viktor, Lénárt Alexandra, Pálinkás Bálint és Papolczi Hunor.

kituntetes

COPPAGE LEA KAREN (Juhász Gyula Általános Iskola)

A Juhász Gyula Általános Iskolának kitűnő tanulmányi eredményű, példás magatartású és szorgalmú, az Egyesült Államokból származó, angol anyanyelvű tanulója volt. Az amerikai angolt anyanyelvi szinten beszéli. A megyei német nyelvi versenyen ért el 1. és 2. helyezést, a Teleki Pál Földrajz országos döntőbe pedig bejutott. 4. osztályosként megkapta a Juhász Gyula Általános Iskola Kiváló Kisdiákja, 8. osztályosként pedig a Kiváló Diák címet. A Boronkay német kéttannyelvű osztályában kezdte meg középiskolai tanulmányait.

kituntetes

PAPOLCZI HUNOR

A Boronkay György Műszaki Középiskola, Gimnázium német kéttannyelvű osztályában érettségizett. Tanulmányait mindvégig jeles eredménnyel, példás magatartással és szorgalommal végezte. Német nyelvből felsőfokú, angolból pedig középfokú nyelvvizsga bizonyítvánnyal rendelkezik. Az országos német nyelvű matematika versenyen 1. és 2. helyezést, az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen matematikából előbb 7., majd az érettségi évében 4. helyezést érte el. Ötször az iskola „Kiváló Tanuló” címét, kétszer a „Nyelvmester Díj”-at nyerte el, és megkapta a Boronkay Érdemérmet is, valamint a „Tanulmányi Versenyekért” adományozható arany fokozat kitüntetést. Egyetemi tanulmányait a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem gépészmérnöki karának mechatronika szakán kezdte meg.

kituntetes

TAKÁCS PÉTER

A Földváry Károly Általános Iskola kitűnő tanulmányi előmenetelű, példás magatartású és szorgalmú végzős diákja. Figyelemre méltó eredményeket ért el a Kaán Károly Természetismereti, és a Teleki Pál Földrajz- Földtan verseny megyei döntőjében. 2009-ben – kiváló tanulóként – Finnországban képviselte városunkat. Iskolájától tanév végén a Földváry-díszoklevelet kapta meg. A Boronkay angol nyelvi előkészítő osztályában kezdte meg középiskolai tanulmányait.

kituntetes

FLAMICH GERGELY

A Radnóti Miklós Általános Iskolában végezte tanulmányait. Minden tanévben az alsó és felső tagozatban egyaránt, valamennyi tantárgyból kitűnő tanulmányi eredményt ért el, példás magatartással és szorgalommal. ECL angol középfokú nyelvvizsgával rendelkezik, németül jól beszél, nyelvvizsga előtt áll. Matematika, kémia, angol nyelvi és földrajz versenyeken elért teljesítményével szerzett városunknak és iskolájának jó hírnevet, de informatikából különböző versenyeken folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Évek óta versenyszerűen cselgáncsozik. Megkapta iskolájától a „Radnóti Miklós Általános Iskola kiváló tanulója” címét és a Radnóti-emlékplakett kitüntetést. A Boronkayban kezdte meg a kéttannyelvű, programozó osztályban középiskolai tanulmányait.

kituntetes