Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Röplabda Diákolimpia körzeti döntő

2022-02-03 13:07:00

2022. február 2-án, iskolánk tornatermében került megrendezésre a Röplabda Diákolimpia körzeti döntője, melyen leánytanulóink sikeresen szerepeltek. A négy váci csapatából álló „D” csoportban iskolánk a második helyen végzett, ami biztosította számunkra a megyei középdöntőbe való bejutást.
A tanulók előtt nehéz feladat állt. Az alig fél év alatt felépített, teljes mértékben rutinhiányos csapat  –  betegség, illetve sérülések miatt – kénytelen volt mindössze egy tartalékos játékossal vállalni a szereplést. Ennek tudható be, hogy elveszítettük az első meccsünket a Vác Madách I. csapattal szemben. Ezt követően viszont legyőztük a Vác I. Géza és a Vác Piarista II. csapatát. 


A folytatásban a csoportok első és második helyen végzett csapatok (összesen 12 csapat) a megyei középdöntőbe jutnak, ahol 3 helyszínen megszervezett 4 csapatos tornán dől el a hat megyedöntős hely sorsa. Lányaink számára erre az eseményre 2022. február 16-án kerül sor a Boronkay tornatermében.

 


Csapattagok: Constans Mária Franciska, Cs. Nagy Olga, Czikk Nóra, Folly-Ritvay Bíborka Mária, Gózon Klára Margarita, Pál Maja Anita, Simon Fanni, Szőllősi Szelina, Vinger Alexandra.

Jendrék Miklós
(Csapatvezető)