Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

A dobogós váci diákolimpikonok köszöntése a Boronkayban - 2017

2017-12-07 10:07:00

A huszadik, jubileumi díjátadóra került sor 2017. december 4-én a Boronkay tornatermében.

A fiatalokkal, szüleikkel, edzőikkel zsúfolásig megtelt tornacsarnokunkban adták át az önkormányzat idei elismeréseit, amellyel a város különböző iskolákba járó diákok közösen ünnepelhették meg a szép sportsikereiket. A rendezvényen részt vett Mokánszky Zoltán alpolgérmester úr, Mohácsiné Dimm Rita, az önkormányzat osztályvezető asszonya, Fábián Gábor, a Boronkay igazgatója és az ünnepség főszervező asszonya, aki ebben az évben is Branizsa Györgyné volt. Az alpolgármester úr elsőkként neki mondott köszönetet, aki a Váci Lakóterületi SE elnökeként a kezdetektől szervezője ennek az ünnepségnek és egyben iskolánknak is háláját fejezte ki, amely immár sokadszorra otthont ad ezeknek az ünnepi találkozóknak.

– Minden évben nagyon sok fiatalnak gratulálhatunk ezen a már két évtizedes múltú eseményen, ez pedig ékes bizonyítéka annak, hogy Vác őrzi iskolaváros szerepét és a sport utánpótlás-nevelés terén ugyancsak folyamatosan kiemelkedő szereppel bírunk. A dobogósokat köszöntve ki kell emelni, hogy saját tehetségük mellet sikereik záloga még a minél szélesebb körű összefogás, a háttérmunka, ebből következően egyúttal köszönettel tartozunk a nevelőknek, edzőknek, az iskoláknak, kluboknak és egyesületeknek. Büszkék lehetünk tehát korábbi nagy bajnokainkra, másrészt a nyomdokaikba lépő fiatalokra, akik évről évre öregbítik településünk hírnevét – mondta köszöntőjében Mokánszky Zoltán alpolgármester úr.

Az eseményen nagy sikert aratott három páros és csoportos, latin és hip-hop táncműsorával a Tánccal Az Egészségért TSE, amelynek művészeti vezetője Bordás Péterné volt.

Nagyítás


Felvétel az eseményről

Fotók az ünnepségről

Eredeti méretű képek letöltése