Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

A legjobbak lettünk a Honfoglaló által meghirdetett versenyen

2016-01-19 03:51:20

A Honfoglaló egy 2002 óta működő stratégiai és kvízjáték. Magyarországon kétféle ember van: aki már játszott vele és aki játszani fog. 2015. november 4-én versenyt hirdettek az iskolák számára, ahol értékes nyeremények csábították játékra a diákokat a következő szabályok szerint:

 
 
Az Iskolák Versenye teljes időszakában a Honfoglaló játékosok az általuk megszerzett pontokkal megajándékozhatták egykori, mostani vagy épp kedvenc középiskolájukat is. A játékban részt vevők nem veszítették el a verseny időszaka alatt gyűjtött pontjaikat, de azok mennyisége megjelent a kiválasztott iskola nevénél is.
 
 
Nagy József köszöntője
 
A Boronkay közössége: volt és jelenlegi diákok, szülők, nagyszülők, tanárok és sokan mások hihetetlen összefogással játszottak az iskoláért. A játék 2015. december 4-én zárult. A ranglistán óriási fölénnyel 14 028 játékkal és 22 697 641 ponttal a Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium végzett az első helyen! Több mint 4000 játékkal győztük le a második helyezettet!
 
 
Fábián Gábor átveszi Nagy Józseftől az ajándékokat – az ajándéktárgyak használatban
 
A kapott könyvek listája: 
 
A hasznos, nagy értékű nyereményeket – 100.000Ft-os Bookline könyvcsomagot, 5db Philips monitort és 3db Acer tabletet – a Honfoglaló képviseletében Nagy József adta át az iskolánk karácsonyi ünnepségén.