Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

A váci diákolimpikonok ünnepe - 2014

2014-11-25 02:45:22

A különböző diákolimpiai versenyszámokban a váci iskolák növendékei az elmúlt oktatási évben is rendkívül eredményesen szerepeltek, ezért őket ünnepelhettük november 14-én a számukra rendezett díjátadó ünnepségen.

 
 
 Szmandray Marcell (Martzy) panorámaképe
 
Közel két évtizede már, hogy a váci önkormányzat és a Váci Lakóterületi SE szervezésében közös ünnepségen díjazzák a diákolimpiai sportversenyeken érmes helyezést elérőket, felkészítő tanáraikat, edzőiket. Az eseménynek újra a sportcsarnok adott otthont, ahová több száz sportoló fiatal, testnevelő és edző érkezett, hogy kiváló teljesítményeikért átvegyék a váci önkormányzat elismerését.
 
 
 
 
A rendezvény kezdetén a Puente Sportegyesület növendékeinek akrobatikus tornabemutatója kápráztatta el a meghívottakat. Ezt követően Mokánszky Zoltán, sportért felelős alpolgármester köszöntötte a díjazottakat és gratulált, hogy szorgalmukkal, kitartásukkal nemzedékük elé példát állítva messzire viszik Vác hírnevét. Ezek után Steidl Levente, az önkormányzat Művelődési-Oktatási és Ifjúsági-Sport Bizottságának elnöke sorolta büszkén a váci diákok remek elmúlt évi eredményeit és kívánt nekik további eredményes sportpályafutást.
 
 
A folytatásban egy-egy névvel ellátott díszes serleget vehettek át a jutalmazott általános iskolai, középiskolai sportolók, illetve felkészítő tanárok, edzők Mokánszky Zoltántól, Steidl Leventétől és Mohácsiné Dim Ritától, az Intézményfelügyeleti és Humán Osztály vezetőjétől. 
 
 
Nagy büszkeségünkre idén megint csak a boronkaysok csoportképe lett a legszélesebb fotó a teremben.
 
A vac.hu írása nyomán