Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Alapítványi bál - 2018

2018-02-20 14:24:00

Jó hangulatú, kellemes szórákozást ígért iskolánk alapítványi bálja 2018. február 10-én, szombaton este. A program egy vidám műsorral kezdődött, ahol Horváth László igazgatóhelyettes úr köszöntője után az iskola diákjainak és tanárainak műsora alapozta meg a vendégek báli kedvét.

Álljon itt néhány gondolat a köszöntőből: 

„Két nagyon pozitív, vidám, illetve szívmelengető ügy miatt jöttünk ma itt össze. Az egyik, a farsangi mulatság, az önfeledt szórakozás, amikor kiléphetünk a hétköznapok szorításából, és talán sikerül elfeledni néhány órára a nyomasztó problémáket, gondokat, bajokat. Ahogy ezt a farsangi hagyományok megkívánják, hiszen a farsang eleink életében is a játékos szórakozás, a párválasztás, a tél búcsúztatásának időszaka volt.

A másik dolog, amiről a mai este szól, az adományozás. Mindenki, aki mára belépőt váltott, tombolajegyet vesz, a Boronkay alapítványait támogatja. És ezen keresztül  hozzájárul az oktatás fejlesztésének elősegítéséhez, a diákok támogatásához, a tehetséggondozáshoz. A boronkays eredmények pedig azt igazolják, hogy a diákok, a tanárok, az iskola vezetői jól gazdálkodnak, jó célokra használják ezeket a támogatásokat.

A mai estén szeretnénk mindezt Önöknek megköszönni. Köszönjük, hogy eljöttek, hogy támogatják az alapítványunkat, a Boronkayt! Mindenkinek nagyon szép estét, jó szórakozást kívánok!”

Vanderlik Csenge és Juhász Péter  musical részleteket adott elő, az iskola munkatársainak alkalmi tánckara pedig a Hairből mutatott be egy látványos összeállítást. 

A finom vacsora meghozta a bálozók táncos kedvét. 11 órakor sorsoltuk ki az osztályok és a szülők által felajánlott tombolanyereményeket. 

A jól sikerült est mérlege a számok szintjén a következő:

Tombola    250.000Ft
Jegyek      525.000Ft (175db jegy kelt el.)
Büfé            87.350Ft
-----------------------
                 862.350Ft (összes bevétel)
               - 472.290Ft (összes kiadás)

A bál bevételei mellett, a szülők az iskola alapítványát egyéb befizetésekkel is támogatták. Ennek összege: 1.761.000Ft.
Mindezek mellett átutalások is érkeztek még, amelyeket még nem összegeztünk.

Köszönjük minden támogatónknak, és reméljük, hogy jövőre is megtisztelik rendezvényünket részvételükkel!


Bogdán Anna és Recski János fotói

Bogdán Anna videója