Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Alapítványi Bál - 2016

2016-01-07 13:49:01
Este 8-tól kezdett gyülekezni február 6-án a Boronkay Alapítványi Bál közönsége iskolánk tornacsarnokában. 
 
 
Nagyjából 200-an tisztelték meg jelenlétükkel bálunkat, amely talán az eddigi legsikeresebb és legjobb hangulatú volt. 
 
 
A bál Fábián Gábor köszöntőjével kezdődött. Az igazgató úr rövid üdvözletében elmondta, hogy ezt az estét minden évben olyan kiváló lehetőségnek tartja, amelynek alkalmával kötetlenül találkozhat szülő és tanár, diákjaink gondviselői pedig személyesen értesülhetnek arról, hogy miért is oly fontos az alapítványunk, s az miket finanszíroz a befolyt támogatásokból.
 
 
A köszöntőt mezőségi néptánc és Marosvölgyi Gergely Nagy-Bandó András szövegéből összeállított standupja követte. A következő programpont a tanártánc volt, amely ismét osztatlan sikert aratott. 
 
 
A finom vacsora után a Heinczinger zenekar hajnalig „húzta” a talpalávalót. Az éjféli tombolán támogatóink szíves felajánlásainak jóvoltából számos értékes nyeremény talált gazdára.
 
 
A hajnali 2-ig tartó mulatság nem csupán szép emléke maradhat a résztvevőknek, hanem rendkívül hasznos is volt, hiszen a bál megrendezéséből az alapítványunk támogatására befolyt adomány meghaladta a 450.000 Ft-ot. Köszönet ezért minden támogatónak és segítőnek!