Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Átadták a Magyar Kémia Oktatásért-díjakat

2014-10-19 17:16:22

Idén újabb négy kémiatanár vehette át kiemelkedő szakmai munkásságáért „A Magyar Kémia Oktatásért-díjat", nagy örömunkre a boronkays Kutasi Zsuzsanna tanárnő is a díjazottak között volt. Az ünnepélyes díjátadóra a Magyar Tudományos Akadémián október 15-én került sor.

A nívós elismerést a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémia Oktatásért háromtagú kuratóriuma évente ítéli oda olyan középiskolai és általános iskolai kémiatanároknak, akik évtizedeken át tartó áldozatos munkájukkal jelentősen hozzájárulnak a magas színvonalú szakképzéshez, a tehetséges diákok felkarolásához, valamint kiemelt figyelmet fordítanak a kémia, mint tudományág elismeréséért és sikereiért.
 
Az innovációs eredmények legfőbb motorja a jól képzett szakemberek teljesítménye, mely eredendően az oktatás színvonalán múlik. Éppen ezért a Richter prioritásként kezeli a magyar oktatás helyzetét, így a továbbiakban is kötelességének érzi, hogy a lehetőségekhez mérten folytassa támogató tevékenységét ezen a területen is. A Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémia Oktatásért kuratóriuma 16 éve ítéli oda a rangos elismerést, a személyenként 400 ezer forintos díjat. 
 
 
A képen balról jobbra
KOVÁCSNÉ MALATINSZKY MÁRTA,JUHÁSZ ATTILA, DR. PELLIONISZNÉ DR. PARÓCZAI MARGIT Emberierőforrás-igazgató Richter Gedeon Nyrt., KUTASI ZSUZSANNA, KÁRPÁTINÉ PROKAI GABRIELLA, DR. LŐW MIKLÓS az alapítvány kuratóriumának elnöke és DR. RIEDEL MIKLÓS az alapítvány kuratóriumának titkára.
 
Szívből gratulálunk az elismeréshez!