Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Az angolosok karácsonyi partija - 2015

2015-12-17 13:44:25

A 9.C osztály számára december 8-án rendeztük meg  iskolánkban a karácsonyi bulit Coppage Lea és Daróczi Éva tanárnő szervezésében.

 

Karácsonyi parti 

A parti célja legfőképpen a csapatépítés és a nevetés volt, amit véleményünk szerint sikerült is megteremteni.  Már jó két héttel ezelőtt elkezdődött a készülődés, kiosztásra kerültek a feladatok és hogy kinek mit kell hozni. Habár voltak kisebb-nagyobb konfliktusok ebben a fázisban, végül mindenki elvégezte a saját kis feladatát.
 
A programra a kollégium egyik tanulószobájában került sor, és miután átmentünk a helyszínre, átrendeztük a termet, majd elkezdtük elfogyasztani az általunk hozott, finomabbnál finomabb süteményeket és üdítőket. A karácsonyi hangulatot különböző díszekkel és a mindenki által jól ismert dalokkal próbáltuk létrehozni. A másik csoport érkezését követően közös éneklésbe fogtunk,  ezek a pillanatok voltak talán a legjobbak a délután folyamán. A dalolászás után kezdődtek a játékok. Az első egy kvíz volt, melyet csapatokra bontva kellett megoldanunk és szerintem, ha kisebb-nagyobb sikerekkel is, de sikerült. A kérdéssor kitöltése után csapatépítő, ügyességi feladatok következtek. Az első kihívás során műanyag kanálban kellett cukorkákat átjuttatnunk egyik pontból a másikra, ami először nem tűnt nehéznek, de volt, akinek meggyűlt a baja az egyensúlyozással. A feladatok között szerepelt még szókirakós is, aminek az érdekessége az volt, hogy a szavakat betűtésztából kellett megformálni. Lazításképpen az elfoglaltságok között lehetett enni, inni és beszélgetni a barátokkal.
 
Úgy gondoljuk, hogy az osztály nagy része nagyon élvezte az osztálytársakkal és az angoltanárokkal töltött perceket, ugyanis a szecskaavató óta nem volt együtt az osztály, ilyen kötetlen kereteken belül.  Ez a délután is meggyőzött minket arról, hogy jó választás volt a Boronkay, és mint ahogy az eddigi programok, ez is emlékezetes marad számunkra.
Bízunk benne, hogy sok ilyen eseményben lesz még részünk az elkövetkezendő 4 és fél év alatt.
 
Nagy Márton és Szente Sára  9/c
 
***
 
 
The Christmas Party
 
On the 8th of December, 2015, a Christmas party was held in the dorm. It lasted 2 hours, and it was great fun.  We played games, had a quiz, and sang various Christmas carols.
 
When we arrived, we started decorating the room under the direction of Mrs. Coppage. Unfortunately, we didn’t have too many ornaments, but we still managed to set up a great atmosphere. We sang two songs (All I Want For Christmas  and Joy To The World), and we talked for a while. After half an hour Ms. Daróczi arrived, along with the other half of our class. At this point we were separated into the six groups that we would remain in until the end of the party. The groups were formed in a fair and unbiased way. We sat down and had some food. The food and supplies were provided by the class, as we discussed who would bring what beforehand. We sang the beforementioned songs once more, then we started the quiz. Although not very challenging, the quiz was fun. When we finished the quiz, we commenced the games. There were several different games that we played, and fortunately teamwork was essential, so no-one was left out. Sadly, in my opinion, the games were a bit dull, but I’m aware that it is incredibly hard to cater to everyones needs.
 
All in all, the party was great, and I think I speak for everyone in my class when I say that it was unforgettable.
 
By Strausz Laura and Fehér Dániel 

 Nagyítás


 Prohászka Bianka fotói

 Bianka kisvideója 1.

 Bianka kisvideója 2.

 Bianka kisvideója 3.