Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Boronkay Informatika Verseny 1. forduló

2013-09-30 08:51:34

Az alábbiakban közöljük az informatikai versenyünk első feladatsorát. Ugyanezen cikkünk megtalálható még az Általános iskolásoknak --> Versenyek --> Informatika Verseny menüpontunk alatt is.

 

BORONKAY INFORMATIKA VERSENY I. forduló

Gyakorlati feladat,

melyet a kemenes.tamas@boronkay.vac.hu e-mail címre küldjetek be, WinRAR, vagy WinZIP tömörítővel csomagoljátok, és a tömörített állomány kiterjesztésének utolsó karakterét nevezzétek át 0-ra (nulla). 
A levél tárgya: BIV I. forduló, Saját Neved.
 
A feladat:
Készítsd el egy - otthoni multimédiás feladatokra szánt (filmnézés, zenehallgatás) -, számítógép konfiguráció összeállítását, képekkel illusztrálva (minden egyes, fontosabb alkatrészről legyen kép). A képek legyenek körbefolyatva a szöveggel, legyen képaláírás, az alkatrészek nevének és/vagy típusának a leírása legyen címsor stílusú. A dokumentum elejére készíts tartalomjegyzéket, a végére képjegyzéket. A képek mellett az adott alkatrész fontosabb tulajdonságait mutasd be. A dokumentum élőlábában legyen középre zárva a neved, az iskolád neve, címe, az e-mail címed. Az élőláb jobbra zárva tartalmazzon oldalszámozást.
 
A feladat terjedelme: 1 oldal előlap + 1 oldal tartalomjegyzék + 4 oldal leírás + 1 oldal ábrajegyzék.
 
FIGYELEM! Minden versenyzőtől az ELSŐKÉNT beküldött feladatsort értékeljük. Ez annyit jelent, hogy az elméleti feladatsornál csak akkor klikkelj a „Küldés” gombra, ha már minden kérdést – véleményed szerint helyesen –, megválaszoltál!
 

Letöltés: