Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Boronkay lett Magyarország legjobb honfoglaló középiskolája

2015-12-07 21:21:55
A váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium nyerte meg a 2015-ös Iskolák Versenyét a legnépszerűbb magyarországi online kvízjátékban, a Honfoglalóban. A győztes iskola nagy értékű ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.
 
 
 
A korábbi évek nagy sikere után a Honfoglaló idén november elején ismét meghirdetette az Iskolák Versenyét, ahol a játékosok egy hónapon keresztül az alapjáték mellett az általuk választott iskoláknak is gyűjthették a pontokat. A játék eredménye tehát igazából azt mutatja, melyik iskola tudta jelenlegi és volt diákjait mozgósítani a pontgyűjtésre, illetve melyik középiskola tudta a legtöbb szimpatizánst megszerezni.
 
A versenyben részt vevő több ezer játékos összesen 153 717 413 pontot gyűjtött. A győztes Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium szimpatizánsai ebből  22 676 748 pontot szereztek. Ennek köszönhetően az iskola egy 100 000 Ft-os Bookline könyvcsomagot, az XXL GSM által felajánlott 5db Philips monitort és az AcerShop által felajánlott 3 db Acer Tabletet tartalmazó nyereménycsomaggal gazdagodik.
 
A verseny 100-as ranglistája e linken érhető el
 
A Honfoglaló Team sajtóközleménye