Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Boronkay Nyílt napok beszámoló

2021-12-08 12:27:00

 

A 2021/2022 -es tanévben, egy év kihagyás után, végre három napra ismét megnyílt az iskola kapuja a 8.-osok számára, amelynek keretein belük meglátogathatták intézményünket. A szervezésnél kiemelten figyeltünk arra, hogy minden, jelenleg érvényes járványügyi szabályozást betartsunk, így gondos előkészítés után az érkező vendégeket teljes biztonságban üdvözölhettük.
Idén is, mint minden évben a Diákönkormányzat segített megszervezni az eseményt. A hozzánk érkező diákok elsősorban meghallgathatták az Igazgató úr beszédét a díszteremben, valamint Sapka Dorina, Nagy Elizabeth és Saskó Máté DÖK-ös diákok prezentációját az iskola programjairól.

 

Dian János igazgató úr előadása:    



Letölthető változat: 



A Diákönkormányzat előadása: 




Az előadás után a szervezők és tanáraink körbevezeték a nyolcadikosokat az épületben, s miközben bejárták az iskolát, hasznos információkkal, és érdekes történetekkel látták el a hallgatóságot, akik érdeklődve figyelték a középiskolások napjait.
A 4. és 5. órákat megtekinthették a vendégek, ahol megismerkedhettek tanárainkkal és tanóráink felépítésével. Ezekre az órákra a DÖK-ös segítők irányították el a gyerekeket, akik út közben a felmerülő kérdésekre legjobb tudásuk szerint válaszoltak és meséltek a fiataloknak az iskolánk sokszínű tanulási lehetőségeiről.
 






 

Az ifjú, idén felvételizett DÖK tagok is sok élményt és új tapasztalatokat szerezhettek. 
Mi, szervezők is nagyon szívesen vettünk részt a programokon, többek között azért is, mivel újra átélhettük azokat a pillanatokat, amiket mi éreztünk, amikor évekkel ezelőtt először beléptünk a Boronkay kapuján.

További fotók az eseményről    l  
 

 

Balla Eszter