Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Boronkaysok ismét elsők lettek Veszprémben…

2016-05-18 12:29:52

A Pannon Egyetem 13-dik alkalommal rendezte meg a Hlavay József Országos Környezettudományi és Műszaki Diákkonferenciát 2016. április 15-16. 

 
A versenyen önálló kutatásról lehetett beszámolni, amelyet szakmai vita követett. A zsűri a Pannon Egyetem professzorai, oktatói voltak. Az idei verseny győztese, mint tavaly is, ismét iskolánkból érkezett Veszprémbe. Sőt! Idén nem csak két jelenlegi diákunk, hanem az azóta hozzánk felvételt nyert fiatalember is a győztes csapat tagja volt.
 
 
Gratulálunk Frey Sárának (10.G), Liebhardt Ágnesnek (11.G) és Kőhidy Mártonnak (leendő 9.K)!
 
A nyertesek nevében is köszönetet mondunk mindenkinek, aki munkájuk eredményességét elősegítette, közülük is kiemelve Boros Zsófiát (11.G), aki a versenyzőkkel teljesen egyenrangú munkát végzett a mikrobiológiai laborunkban.  A mellékelt PPT prezentációban nemcsak az előadás kivetített anyagát, de a segítők nevét és képét is megtalálhatjátok.
 
A mikrobiológiai kutatás iránt igazán érdeklődő jelenlegi tanítványainkat, illetve a hozzánk a későbbiekben vágyakozó általános iskolásokat szeretettel várjuk laborunkba. A csatlakozással kapcsolatban dr. Tóth Eszternél lehet jelentkezni az et315@freemail.hu címen.
 
A fokhagyma két arca című előadás prezentációja