Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Christmas Party - 2016

2016-12-13 23:19:57

Az iskolánkban idén ismét megtartottuk az immár hagyományos Christmas Party-t, melynek a rendezését Daróczi Éva és Mrs. Coppage tanárnőnek köszönhetjük. Ezen az eseményen a két angol nyelvi előkészítős osztály szállt versenybe

 
 
Reggel 8 óra előtt egy kicsivel a 9.B osztályosokkal együtt elfoglaltuk az ebédlőt. Miután hangulatosan feldíszítettük azt, kezdődhetett a party. Ezek után csapatokba szerveződtünk, amely előre össze volt állítva a tanárok által. A csapatok tagjai vegyesen voltak a B és a C osztályból egyaránt. Összesen 13 csapat alakult. A segítő tanárok, Bea Mónika, Urbánné Katona Vera (a C-sek tanárai) és Sipos Brigitta (a B-sek tanára) kiosztották a feladatokat. Közben a karácsonyi zene és a kis csoportok vidámsága adta meg az ünnepi hangulatot.
 
 
Ezt követően volt egy érdekes kvíz, betűtésztából szavakat is kirakosgattunk, szaladgáltunk cukorkákkal, és még énekeltünk is. A szórakoztató feladatok után elfogyasztottuk a süteményeinket. Ezek után jött a rendezvény fénypontja, amikor a két osztály előadta egymásnak és a zsűrinek (az előbb említett segítőtanároknak) az előre megtanult karácsonyi éneket. Ezt a zsűri pontozta és a nyertesnek egy meglepetés ajándékot adnak. Az énekversenyt a C-sek nyerték, nyereményük egyenlőre titokban van, de senki sem maradt jutalom nélkül, mert a hozott süteményeket és finomságokat a party végén jó hangulatban elfogyasztottuk.
 
 
Végül összepakoltunk, és folytatódtak a tanítási órák. Jó volt, mindenki nagyon élvezte a közös programot.
 
Angerer Zsófia és Miricz Vivien 9.C
 

Az utóbbi évek angolos karácsonyai: