Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Diákolimpiai fiú kézilabda csapatunk továbbjutott az országos döntőbe

2018-01-15 13:49:00

Diákolimpiai fiú kézilabda csapatunk 2017. december 21-én Egerben az Országos elődöntőn remekül szerepelt. Eger, Mezőtúr, Fehérgyarmat csapataival küzdöttünk meg.

Első mérkőzésünket a fehérgyarmati csapattal játszottuk. Jól kezdtük a találkozót, de a gyarmatiak hamar magukra találtak és a félidő végére felzárkóztak. A második félidőben már nem hagytunk kétséget afelől, melyik az erősebb csapat és magabiztosan nyertünk.

A döntőt a helyi csapattal vívtuk, ami sosem számít könnyű feladatnak. Sajnos ez sem volt az, mert az egriek nagyon belekezdtek, a hetedik percben már öt gólos előnyt szereztek. Szerencsére sikerült rendezni a sorokat és a félidő végére már csak egy találat volt köztünk. A második félidőben jobban koncentráltunk és végig szoros meccsen, nem kis izgalmak mellett sikerült megnyerni a találkozót. Ezzel bejutottunk a január végén rendezendő országos döntőbe Debrecenbe!

A csapat tagjai voltak:
Bíró Richárd, Dudoli Márk Dániel, Inczédy Péter, Koczka Dávid, Liebhart Péter, Bognár Alex, Moór Jakab, Nyári Bálint, Hantos Bálint, Szijjártó Márton, Zeller Martin, Kecskeméti Tamás, Bene Máté.

Nemes Tibor