Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Egy jó ügy! pályázat díjazottja volt Magyar Boglárka

2016-04-20 06:44:00

Sikeresen zárult április 8-án az „Egy jó ügy” fiatalos pályázatsorozata. Hetvennyolc pályázótól, több mint kétszázhetven csodálatos pályaművet kapott a zsűri, amelynek egyikét a borlapos Magyar Boglárka alkotta meg.

Többféle katagóriában lehetett pályázni, Boglárka a Land art-ra adta be a „Kert a kádban” című fényképét, amelyet az iskolai nyelvi tanulmányúton Angliában, az Éden-projektben készített. (E kategóriában egyébként 53 pályázótól több mint 240 fotó érkezett.) A szép és kreatív képekből tizenháromból naptár készül majd, emellett a képeket megmutatják egy kiállításon a nagyközönségnek is. Ezekben fog szerepelni is diákunk munkája.

Volt ezen kívül még videó pályázat, melyre 14 videó érkezett be, a legjobb alkotás díja egy tablet volt. A cikkíró pályázat győztese egy új e-book olvasót kapott, a gerillakertészek Gerillakertész vándordíjban részesültek, míg a pályázatíró pályázat győztesének a jutalma az lehetett, hogy a pályázata megvalósításához támogatást kaphatott. A győztes csapatok képviselői meghívást kapnak a 2016-os Zöld Civil Országos Találkozóra április 29 és május 1 között Őriszentpéterre.

A FOTÓPÁLYÁZATON NAPTÁRNAK KIVÁLASZTOTT KÉPEK ALKOTÓI:
Ádám Adrienn, Ásztai József, Bertalan Betti, Blaschek Krisztián, Bodó Sarolta, Herczeg Ákos, Illés Emma, Magyar Boglárka, Pálfi Zsuzsanna, Sinka Ádám, Tóth Timon
Tóth Viktória