Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Felsőoktatási börzék iskolánkban

2014-12-12 17:12:49

Az iskola aulájában és dísztermében megsokasodnak így félév vége felé az egyetemek és főiskolák látogatásai. 2014. december 10-én ezúttal a Budapesti Gazdasági Főiskola állított fel egy standot iskolánkban.

 
 
E délelőttön végzős diákjaink rendelkezésére állt a BGF-ről érkezett munkatárs, aki szívesen válaszolt az érdeklődő növendékeink kérdéseire ill. a szórólapok segítségével bennfentesként ismertette intézménye oktatási rendszerét, képzési specialitásait. 
 
Egy hónapon belül intézményünkben járt még előadást tartani vagy csak egy a BGF-éhez hasonló standdal kiállítani még több neves felsőoktatási intézmény is, itt volt a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, az egri Eszterházy Károly Főiskola, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Szombathelyi Főiskola, az Óbudai Egyetem, a Kecskeméti Főiskola Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai Kara.
 
Végzős növendékeink e találkozások alkalmával széleskörű ismereteket szerezhettek ahhoz, hogy a közeljövőben eredményesen dönthessenek a továbbtanulásukról. 
 
h.i.