Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Füzetfirka eredményhirdetés

2016-02-10 19:43:56

Füzetfirka rajzpályázat eredményhirdetésére ünnepélyes keretek között 2015. december 17-én került sor a rajzteremben, amelynek sajátos fődíja az volt, hogy a győztesek festhetik ki az iskola büféje előtti szabad falfelületet.

Mojzes tanárnő ismét egy izgalmas pályázattal rukkolt elő a tanévünk kezdetén. Köztudott, hogy nincs olyan diák, aki egyszer az életében ne firkált volna a füzetében, érdeklődését vesztve azon tanóra iránt. Ilyenkor hihetetlen kreatív vagy éppenséggel futurisztikus firkák bújhatnak ki tollunkból, úgy hogy igazából oda sem figyelünk. A tanárnő ezt kihasználva, füzetfirka pályázatot indított iskolánk tanulói számára.

A kiírás nagy sikert aratott, nem sokára sorra érkeztek az érdekesebbnél érdekesebb alkotások. S a résztvevők nem is sejtették, hogy a nagy fináléban mi is vár majd rájuk.
 
Az átadás napján, izgatottan gyűltek össze, hiszen annyit már tudhatták lesz egy meglepetés vendég. Pár szó után ki is derült, hogy egy igazán tehetséges graffitis művész, Kurucz Balázs, tart nekünk majd egy kis előadást munkáiról.
 
Beszédét nagy érdeklődés követte, rajzait, vázlatait mindenki csodálta; nevetve próbálták megfejteni egyes graffiti-írás jelentését.
 
Mikecs Enikő
 
 

 A rajzpályázat kiírása

 Mikecs Enikő, Gaál Donát fotói