Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Gólyatábor - 2021

2021-09-01 16:39:00

Augusztus 23.-24.-én megrendezésre került gólyatáborunk.

 Nagyítás

Már mindenki várta, kíváncsiak voltunk, kik kezdik majd velünk a következő tanévet, de valószínűleg nem mi voltunk a legkíváncsibbak. 
Iskolánk legújabb tanulói sok programban vehettek részt, amit a diákönkormányzat tagjai nagy gonddal szerveztek meg a nyár folyamán. A csapatépítő, ismerkedős játékok során látni lehetett, ahogy mindenki oldódik fel, a vetélkedő és a sárkányhajózás alatt pedig már egy csapatként dolgoztak az osztályok. Este tábortűz mellett gyűltünk össze, a segítők zenéléssel is készültek. Öröm volt látni, hogy mindenki jól érezte magát, énekelt, akár még táncolt is. Az első nap zárásaként a gólyák bátorságpróbán vettek részt. A szervezők az iskola épületét rendezték be, a diákoknak az ott kijelölt úton kellett végig menniük. Legnagyobb örömünkre a résztvevők arcára volt írva, hogy nagyon élvezték a programokat. Reggel egy kis tornával indítottuk a napot, és bár az időjárás nem engedte, hogy a strandon folytassuk a tábort, ez cseppet sem vett vissza a hangulatból, helyette egy kvízzel készültünk az osztályoknak. 



Nagyon jó hangulatban telt ez a két nap, látszólag mindenki nagyon jól érezte magát, mind a segítők, a diákok, és a leendő osztályfőnökök. 
Ez úton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részt vett a szervezésben és a tábor lebonyolításában, esetleg fotósként megörökítette a vidám pillanatokat, vagy bármilyen módon segített, hogy a tábor a lehető leggördülékenyebben és a legjobb hangulatban teljen. Reméljük, mindenki feltöltődve, élményekkel gazdagon ment haza.

 


Sisa Anabella fotói

Horti-Nagy Bálint fotói

Sinkó Viktor Péter fotói