Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Gólyatábor 2022

2022-09-08 11:26:00

2022-ben is megrendezésre került a gólyatábor, melyet nem csak a leendő új diákok, de a Diákönykormányzat tagjai is ugyanakkora izgalommal és örömmel vártak.

Iskolánk új tanulói nagy mosollyal az arcukon élték át a számos izgalmas programot és élményt tartalmazó két napot. A tábor elején mindenki gyorsan összeismerkedett egymással. Ezen ismerkedések hamar kezdeti barátságokká alakultak, aminek gyümölcse a csapatjátékok során már érezhető is volt.



Az izgalmas vetélkedők, sárkányhajózás, egész napos nevetés, szórakozás és persze a játékokban való nagy küzdelem után kellemes pihenést és meghitt pillanatokat nyújtott a tábortüzet körülölelő kis közösség csokra. A másnap reggeli torna már kevésbé volt a kellemes és nyugodt programok közé sorolható, ám mindenki ügyesen helyt állt és igazán fitten indították a tábor második napját, melynek fő és egyben záró programja a már hagyományként szereplő strandolás volt! 

Ez úton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki részt vett a szervezésben és a tábor lebonyolításában, esetleg fotósként megörökítette a vidám pillanatokat, vagy bármilyen módon segített, hogy a tábor a lehető leggördülékenyebben és a legjobb hangulatban teljen. Reméljük, mindenki feltöltődve, élményekkel gazdagon ment haza.


Az eseményről megörökített videó és pillanatok alább megtekinthetők:

https://www.youtube.com/watch?v=bZrbtYraS50

Szokolay Léna képei
Varga Márton képei
Ungár Máté képei
Neducza Milán képei
Horti-Nagy Bálint Máté képei
Bábi Levente képei
Buczkó Viktória képei