Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

A „Segítő diákok” című pályázat díjkiosztóján

2018-01-15 15:58:00

Az Új Európa Alapítvány és az Eszterházy Károly Egyetem Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által szervezett „Segítő diákok” című pályázat felhívására Borosné Paku Beáta és növendékei pályázatot nyújtottak be (a kórházi falfestésükről), amelyen 1. helyezést értek el. 2017. december 16-án volt az ünnepélyes díjkiosztó. 

A pályázat az Iskolai Közösségi Szolgálatban résztvevő pedagógusokat, fogadó intézményeket és diákokat célozta meg. A verseny szervezői a fogadó intézményektől és a tanároktól jó gyakorlatok megosztását várták, illetve a diákoktól élménybeszámolókat – fotós vagy filmes nyelven elbeszélve.

A Patrona Hungariae Iskolaközpontban megrendezett díjátadó rendezvényen Sipos Imre, az EMMI pedagógusképzés és –továbbképzés átalakításának koordinációjáért felelős miniszteri biztosa, az EKE OFI főigazgatója köszöntötte a díjazott és jutalomban részesült pályázókat.

Első díjban részesült Borosné Paku Beáta a Váci Szakképzési Centrum Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma pedagógusa.

A képeket Kaliczka Gabriella készítette


Képek az eseményről