Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Kézilabda Diákolimpia Megyei Döntő

2021-11-12 11:46:00

2021.11.11.-én csütörtökön leány Kézilabda diákolimpia megyei  selejtezőjére került sor a Boronkay tornacsarnokában!

A  négy résztvevő  Iskola csapata ( Érdi Gárdonyi,Nagykáta Damjanich,Sigetszentmiklósi Kardos,Váci Boronkay "A") .Sajnos a Szigetszentmiklósi Kardos nem jött el, így három csapatosra szûkûlt a csoportunk amit körmérkőzés rendszerben bonyolítottunk le. Iskolánk csapata végig nagy főlényben játszva két győzelemel az első helyen végzett ! Boronkay-Damjanich 47-18
Boronkay-Gárdonyi 42-13
Gárdonyi-Damjanich 16-22

Érdekesség ,hogy mind három selejtező csoportot Váci iskola nyerte (Madách,Selye,Boronkay) és jutott a Megye döntőjébe, (11.16.-án a Váci sportcsarnok) !

Ezúton szeretném megköszönni a lányok remek játékát (Bagi Petra,Bagi Virág,Bereczky Bíborka,Hársvölgyi Réka,Imregi Blanka,Kandó Sára,Kiss Virág,Kökény Hanna,Kőszegi Lili,Molnár Korinna,Pint Lilla,Sárközi Lili,Szőke Hanna) !!

Természetesen a segítőimnek is szeretném megköszönni, akik hozzájárultak a gyors és zökkenőmentes rendezéshez,sajnos négyen is sérültek ezért nem lehettek a csapatban ( Kurucz Aida,Kovács Anikó,Szécsi Alexandra,Gulyás Liza,Németh Maja,Kovács Adrien,Mátrai Nóra !)

 

Kiss Lara 12.K   fotói az eseményről:     

Tisztelettel: Nemes Tibor