Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Kézilabda Diákolimpia Országos Elődöntő - 2021

2021-12-21 17:20:00

2021.12.20.-án hétfőn  Kézilabda Diákolimpia Országos elődöntőn szerepeltünk a leány csapatunkkal Tatán.


A résztvevő csapatok ( Balassa Bálint Gimnázium Balassagyarmat,Eötvös József Gimnázium Tata,Mátyás Király Gimnázium Fonyód,Boronkay György Műszaki Technikum és Gimnázium )
Sajnos a sorsolás nem kedvezett nekünk, mert rögtön a Nemzeti Kézilabda Akadémia,válogatottakkal teletűzdelt Mátyás Király Gimnáziummal kezdtünk és igaz egy végig kiélezett mérkőzésen,a végén kockáztatva 27-22 re kikaptunk.
Ez azt jelentette ,hogy csak a harmadik helyért játszhattun a Balassa Bálint Gimnáziummal, akiket viszont magabiztos játékkal 53-9 re sikerült legyőznünk, így meg kellet elégednünk a bronzéremmel. Az elődöntőt és ezzel az Országos döntőbe jutás lehetőségét a Mátyás Király Gimnázium nyerte, akik szintén hatalmas főlénnyel verték a hazai Eötvös Gimnázium csapatát. 


Ezúton szeretném megköszönni a lányok,akik kiharcolták ezt a szép eredményt (Bagi Petra,Bukovszky Anna,Kandó Sára,Kökény Hanna,Kőszegi Lili,Németh Maja,Sárközi Lili,Szécsi Alexandra,Szedlák Alexandra,Szőke Hanna,Gulyás Liza,Molnár Korinna,Ottó Kata,Imregi Blanka )!  Továbbá azoknak is szeretném megköszönni, akik nem lehettek velünk különböző sérülések és keretszűkítés (max 14 fő szerepelhet egy tornán) miatt, de a csapat tagjai voltak az előző mérkőzéseken. (Bagi Virág,Bereczky Bíborka,Hársvölgyi Réka,Kiss Virág,Kovács Adrienn,Kovács Anikó,Kurucz Aida,Mátrai Nóra,Pint Lilla) !!! 

További fotók az eseményről    l    


Nemes Tibor