Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Kézilabdás lányaink az országos döndőben a 6. helyen végeztek

2013-02-04 06:42:57

A Gyöngyösön 2013. január 25-27-én a végzős középiskolások korcsoportjában megrendezett országos női kézilabda döntőn csapatunk a 6. helyet szerezte meg.

Az iskola történetben először került felt a leány kézilabda-csapatunk a döntőbe, úgyhogy mind a klubedzőjük, Ottó Katalin, mind a testnevelőjük, Pajor Ferencné elégedett volt a lányok teljesítményével. Az országban a 400 induló csapatból végül is a gyöngyösi tornáig nyolcan jutottak el, tehát valóban szép eredmény e hatodik helyezés. 
 
 
A sportolóink közül sokan egyazon váci klubcsapatban játszanak, s így jó a versenyeken megtapasztalni, hogy a lányok a küzdelmek során a torkukszakadtáig szurkoltak egymásért, madáchosok a boronkaysokért, és a boronkaysok a végül is bajnoki címet szerző madáchosokért.
 
A különdíjak kiosztásánál is főszerepet kaptak a mieink. A legjobb kapus Bíró Blanka (Boronkay), a gólkirálynő Ivanics Dóra (Boronkay), a legtechnikásabb játékos pedig Virág Noémi (Madách) lett.
 
 
Álló sor: Golyán Barbara, Bíró Blanka, Ivanics Dóra, Rákóczi Réka, Nagy Júlia, Kertész Fanni, Serfőző Flóra, Mayer Rita, 
Első sor: Lakati Sára, Liebhardt Ágnes, Kovács Dorottya, Szpiszár Dalma, Illés Barbara