Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Sajnos a leány kézilabdásaink az elődöntőből nem jutottak tovább

2018-01-15 15:52:00

A leány kézilabda csapatunkkal Kiskunhalason 2017. december 20-án a Diákolimpiai Országos elődöntőn szerepeltünk, ahol résztvevők között ott voltak még rajtunk kívül a Kiskunhalas Bibó, a Dunaújváros Rudas, a Békéscsaba Széchényi csapatai is.

Az első mérkőzésünket a békéscsabai  iskolával játszottuk. Az első félidőben talán a hosszú utazástól kicsit fáradtan mozogtak a lányaink, de a másodikban már magabiztos játékkal hoztuk a találkozót.

A döntőben a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia csapatával kellett megmérkőznünk: sajnos erre a mérkőzésre már csak a fiataljainkra számíthattunk, mert különböző okok miatt (eltiltás, sérülés, idő előtti hazautazás) hatan nem álltak rendelkezésre, így csak a tisztes helytállásban bízhattunk. Szerencsére nem is csalatkoztunk a lányokban, mert végig harcosan játszottak a nem éppen egyenlő küzdelemben. Ezzel a vereséggel idén is csak a második hely jutott és sajnos nem sikerült a nyolcas nagydöntőbe kerülnünk. 

A tornán részt vett tanulóink voltak:
Biszák Aletta, Bukovszky Anna, Feles Diána, Kácsor Gréta, Molnár Regina, Molnár Anna, Nikolicza Amanda, Sárkövi Stefánia, Simon Karolina, Suba Sára, Szász Dóra, Pint Lilla, Imregi Blanka, Szorcsik Adél, Tóth Jázmin, Fehér Virág.