Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Szecskaavató - 2021

2021-10-08 08:30:00

Az idei szecska egy év kihagyással, szeptember 25-én, pénteken került megrendezésre. 

A 11.E-G osztály együtt szervezte az újonan érkező gólyáknak ezt a szuper programot. Az előkészületek nagyon jó hangulatban teltek, érezhető volt köztünk az összetartás. Előzetes feladatokat adtunk ki a szecskában résztvevő osztályoknak, amik között egy kvíz volt az iskolával kapcsolatos kérdésekkel. 

Ahogy elérkeztünk a szecska napjához, reggel már szinte minden 9.-es a jelmezében jött iskolába. A folyosókon találkozhattunk babákkal, afrikai bennszülöttekkel, vagy akár virágokkal is. A 4. Órában elkezdődött az udvaron megrendezésre kerülő vetélkedő. Az osztályok először egy táncos produkcióval mutatkoztak be, majd az előre elkészített molinójukat csodálhattuk meg. Utána az érdekesebbnél érdekesebb feladatok vártak rájuk, például gördeszkaverseny, wc pumpával hajtva magukat. 

 

Minden osztály nagyon szépen teljesített, de mint minden évben, idén is volt a szecskának győztese, mégpedig a 9.F osztály. Nyereményként kaptak egy nagy csokitortát, és a megtiszteltetést, hogy 2 év múlva ők szervezik a szecskát. 

Ahogy ránéztünk az új osztályokra, csupa vidámságot láttunk rajtuk, és érezhető volt, hogy jól összekovácsolódtak pár hét alatt. 

További fotók az eseményről    l  

Varju Emese
11.E