Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Szecskaavató – 2016

2016-09-23 16:26:00

Idén 2016. szeptember 23-án rendezte meg a 11.S osztály a szecskák napját. 

 
Egy szép, napos pénteken jelmezbe öltözött a Boronkay ifjú népe. A gólyákat ezúttal sem kímélve, a beavatás kínosan szép régi hagyománya szerint, ismét voltak pikachuk, babák, pankrátorok és még sok sokan mások. 
 
 
A szecskaavatást nem csak az ifjú „borósok”, hanem már mi is nagyon vártuk. A felkészülést már tavaly nyáron elkezdtük, nem is gondoltam, hogy ennyi előkészületet, szervezést igényel egy ilyen könnyűműfajnak tűnő rendezvény. Itt kell megemlítenem Lédermayer Andrást és a világ legjobb osztályfőnökét, Tanci nénit (Niedermüllerné Karcag Ildikót), aki nélkül nem jöhetett volna létre egy ilyen gördülékeny és színvonalasan a műsor.
 
 
A kezdeti nehézségeken kívül az osztály többi tagja is jócskán kivette a részét a szervezésből. Köszi skacok! A szecska vetélkedőt sokféle feladattal próbáltuk színesíteni. Volt itt minden, karaoke, táncverseny, lufi fejelés, csak hogy párat említsek. 
 
Szerintem a végén egy nagyon jó hangulatú és mozgalmas műsort sikerült összehoznunk, ami persze nem csak a mi érdemünk, mert az ifjú titánok is nagyon jó társak voltak a mókában, amit persze mindenki megnyerni akart. 
 
 
Na de egy szónak is száz a vége, én jómagam nagyon élveztem, és úgy tűnt, hogy a közönség és a szecskák is szép emlékeik között tartják majd meg e napot. 
Köszönet mindenkinek, akik így vagy úgy tettek ezért!
 
Brucker Bálint (11.S)

Az egykori 11.P megtartotta Jakus tanár úr emlékére a kádijuk alkalmával beígért esküvőt, sőt este „lagzival" zárult a már rég nem volt szecska buli.


A borlapos stábunk fotózott és filmezett idén is:

 Felvonulás - Ács Bálint

 Vetélkedő, esküvő - Ács Bálint

 Adámi Bence

 Bérczes Borbála

 Gaál Donát

 Kareczki Réka

 Felvonulás - Mikulás Viktória

 Vetélkedő, esküvő - Mikulás Viktória

 Prohászka Bianka 1

 Prohászka Bianka 2


 Frey Sára - Szecska buli

 Prohászka Bianka - Szecska buli


 Adámi Bence Szecskaavató 1 - 2016


 2200 remek képből 700 eredeti fotót válogattunk ki, amelyeket innen lehet letölteni.