Váci Szakképzési Centrum
Boronkay György
Műszaki Technikum és Gimnázium

Tanévnyitó 2023

2023-09-12 12:12:00

Szeptember elseje egy újabb tanév kezdetét hozta el az iskolánkban, amit ünnepélyes keretek között indítottunk el. Az ünnepséget Balogh Petra, 11. N osztályos diák nyitotta meg.

Az esemény hagyományainknak megfelelően kezdődött a Himnusz közösen eléneklésével. A következő részben Kovács Kálmán tanár úr Útravaló a tanév kapujában című versét hallgathattuk meg Nagy-Hajzsel Emma, 11. N osztályos diák előadásában. A versben megfogalmazott gondolatok arra emlékeztettek bennünket, hogy a tanév egy új lehetőség, egy új kapu, amin belépve egyre közelebb juthatunk céljainkhoz. Ezt követően Fábián Gábor igazgató úr tartotta meg a hagyományos tanévnyitó beszédét, amelyben inspiráló gondolatokat osztott meg a diákokkal és tanárokkal arról, hogy milyen célokat tűzhetünk ki magunk elé az új tanév során.

Az esemény végén közösen elénekeltük a szózatot. Ahogy az új tanév elindult, minden diák és tanár tele volt lelkesedéssel és elszántsággal, hogy együtt építsük az iskola közösségét és szembenézzünk az előttünk álló kihívásokkal. Az ünnepély méltó módja volt annak, hogy ünnepeljük az iskola közösségét és felkészüljünk a következő tanévre.